Телефон за поръчки: 0897352306 | Доставка до офиси на SPEEDY или ЕКОНТ | Доставка до адрес
Важна информация2023-06-10T01:32:10+03:00

Общи условия

Настоящите общи условия регламентират отношенията между „Дистанционни Варна“ ООД, ЕИК 205254459 и клиентите на сайта.
С направената поръчка вие се съгласявате със същите.
СТРЕМИМ СЕ ДА ВНАСЯМЕ САМО КАЧЕСТВЕНИ ПРОДУКТИ, ОТ РЕНОМИРАНИ  ФИРМИ  ПРОИЗВОДИТЕЛКИ НА ДИСТАНЦИОННИ УПРАВЛЕНИЯ.
АКО ИМАТЕ СТАРО ДИСТАНЦИОННО, КОЕТО Е ПОВРЕДЕНО ИЛИ СЧУПЕНО, МОЛЯ НЕ ГО ИЗХВЪРЛЯЙТЕ ПРЕДИ ДА НАПРАВИТЕ ПОРЪЧКАТА. АКО Е ВЪЗМОЖНО ГО СНИМАЙТЕ И ПРАТЕТЕ СНИМКАТА ЧРЕЗ ВАЙБЪР НА: 0897 352 306
ИЛИ  WhatsApp  на : 0888532771 . Facebook страницата на сайта е : дистанционни управления
В ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ СЛУЧАИТЕ ФОРМАТА И РАЗПОЛОЖЕНИЕТО НА БУТОНИТЕ НА СТАРОТО ДИСТАНЦИОННО СА ПО ВАЖНИ ОТ МОДЕЛА НА САМИЯ ТЕЛЕВИЗОР.
С ЦЕЛ ПО-ДОБРО И КАЧЕСТВЕНО ОБСЛУЖВАНЕ, СЛЕД ВСЯКА ПОРЪЧКА ЩЕ СЕ СВЪРЖЕМ С ВАС ПО ТЕЛЕФОНА ИЛИ ИМЕЙЛА ЗА УТОЧНЕНИЕ НА МОДЕЛА НА ТЕЛЕВИЗОРА ИЛИ ДИСТАНЦИОННОТО УПРАВЛЕНИЕ.
АКО ИМА НУЖДА ЩЕ ПРЕПОРЪЧАМЕ ДРУГО, КОЕТО БИ БИЛО ПО-ПОДХОДЯЩО.
ДИСТАНЦИОННИТЕ УПРАВЛЕНИЯ НЯМАТ НУЖДА ОТ НИКАКВИ ДОПЪЛНИТЕЛНИ НАСТРОЙКИ, А САМО ОТ НОВИ БАТЕРИИ.

Ако желаете да направите поръчка по телефон, моля звъннете на  0897/352306  или пишете на :

ВАЙБЪР  0897 352 306
WhatsApp  0888532771 
Facebook  дистанционни управления

Може и да оставите съобщение във формата за контакт в „КОНТАКТИ“   – Име, телефон за връзка и най удобния за вас офис на Спиди, Еконт или адрес за доставка .

Ще се свържем с Вас по най-бързия възможен начин.

Дистанционните управления се пробват преди да се изпратят.

Дистанционните управления нямат гаранция.
Ако се окаже, че дистанционното управление което сте поръчали не е подходящото, може да го заменим или да ви върнем парите в 14 дневен срок. Дистанционното управлениe трябва да е с опаковката си и без следи от употреба. Разходите по обратната доставка са за сметка на клиента.
Доставката се извършва на територията на Република България чрез куриерски фирми.
Начини на плащане – наложен платеж с Пощенски паричен превод, кредитна/дебитна карта или банков превод.
Ако имате въпроси относно доставка, плащане и всичко друго свързано с дейността на сайта, както и характеристика на продуктите, моля пишете на имейл – distancionni@abv.bg
 

                                                                                         Известие за поверителност

                                                              до клиентите на „Дистанционни Варна“ ООД  – физически лица

Това известие описва как събираме и използваме личната Ви информация преди, по време и след приключване на търговските отношенията с Вас . Всички дейности, описани тук, са в съответствие с Общия регламент за защита на данните (Регламент 2016/679) (ОРЗД).

„Дистанционни Варна“ ООД, гр.Варна, ул.“А.Константинов“ №17Б, ЕИК 205254459, тел. 0897352306 е администратор на лични данни. Това означава, че ние сме отговорни за решенията, които вземаме относно съхранението и употребата на Вашата лична информация. Ние имаме задължение, по силата на законодателството по защита на данните, да Ви предоставим информацията, съдържаща се в това известие. Ние можем да актуализираме по всяко време това известие. Важно е да прочетете внимателно това известие, за да разберете как и защо използваме Вашата лична информация.

  1. Принципи за защита на данните

Ние ще спазваме законодателството по защита на данните, съгласно което те следва: да се обработват законосъобразно, добросъвестно и прозрачно; да се събират само за валидни цели, които ние сме обяснили ясно, и да не се използват по никакъв друг начин, който не е съвместим с тези цели; да бъдат подходящи, свързани с и ненадхвърлящи необходимото за целите, които сме посочили; да бъдат в точен и актуален вид; да бъдат съхранявани в срок, не по-дълъг от необходимото за целите, които сме посочили; да бъдат надлежно защитени.

  1. С каква информация разполагаме за Вас

„Лични данни“ или „лична информация“ означава всяка информация за физическо лице, чрез която това лице е или може да бъде идентифицирано. Ние ще съберем, съхраняваме и използваме следните категории лични данни за Вас:

  • Име, адрес за доставка, телефонен номер, имейл адрес;
  1. Как събираме Вашите лични данни

Ние събираме Вашите лични данни по време сключване на договор във връзка с търговската дейност на дружеството. Предоставянето на тази информация се осъществява директно от Вас.

  1. Цели на обработването на Ваши лични данни

Ние ще използваме категориите лични данни, изброени по-горе, основно за да изпълним договорните си задължения към Вас и да спазим законовите си задължения. В някои случаи е възможно да използваме личните Ви данни за нашите легитимни интереси или тези на трети лица, но само ако Вашите интереси или основни права нямат преимущество пред тези интереси.

  1. Ако не ни предоставите личните данни, които ние изискваме

Непредоставянето на поисканата от Вас лична информация може да ни попречи да изпълним договора си с Вас . Отказът Ви да предоставите необходимата информация за изпълнението на правата и задълженията по договора може да стане причина той да не бъде сключен или за неговото прекратяване.

  1. Споделяне на данните

Възможно е да споделяме Ваши лични данни с трети лица, включително доставчици на услуги . Ние изискваме от всички трети лица да уважават сигурността на данните и да спазват законодателството по защита на данните. Ние ще споделяме Вашите лични данни с трети лица, когато това се изисква по закон, или когато имаме друг легитимен интерес за това. Тези трети лица могат да включват: доставчици на хостинг услуги, фирми, предоставящи счетоводни, правни услуги и други.

  1. Сигурност на данните

Ние сме въвели подходящи мерки, за да предотвратим инцидентната загуба, употреба или неоторизиран достъп, промяна или предоставяне на Вашите лични данни. В допълнение, ние ограничаваме достъпа до Вашите лични данни до тези служители и трети лица, за които е налице необходимост да получат тази информация. Те ще обработват лични данни само въз основа на нашите инструкции и съгласно задължението си за конфиденциалност.

  1. Срок на съхранение

Ние ще съхраняваме личните Ви данни само за периода, за който са ни необходими, за да изпълним целите, за които сме ги събрали, включително за да спазим изискванията на данъчното законодателство. След прекратяването на договорните Ви отношения с нас, ние ще съхраним информацията Ви в съответствие с нашите политики и законодателни изисквания и ще я унищожим по сигурен начин след като периодът на съхранение, описан в нашите политика и регламентиран в закон изтече.

  1. Права и задължения

Ваше задължение: да ни уведомите при промяна .

Ваши права: достъп до информация, коригиране; изтриване; възражение срещу обработка; ограничаване на обработката; преносимост на данните. В случай че сте предоставили изричното си съгласие за обработването на Ваши лични данни за конкретна цел, Вие имате право да оттеглите това съгласие.

Ако искате да упражните някое от правата си, описани по-горе, моля свържете се с управителя на дружеството Стоян Христов Стоянов тел: 0897352306

Информация за надзорни органи

Комисия за защита на лините данни-  www.cpdp.bg

Комисия за защита на потребителите – www.kzp.bg

Комисия за защита на конкуренцията – www.cpc.bg